АКСЕСОАРИ

 

 

Фирмата TRYON е създадена и ръководена от Салвадор Бруно , вече повече от 15 години, който в страста си към спорта решава да създаде нещо, да започне нещо различно, в индустрията. В идеята му да направи тренировките си по-добри, като по-добро чувство в изпълнението на дадено движение и изолирането на таргетираната мускулна група, той създавата линията ERGOSENSE  - серията иновативни аксесоари към TRYON.

 

  

 

ERGOSENSE линията представлява набор от 11 броя аксесоара за скрипец - ергономични лостове, ръкохватки, въжета и ERGOSENSE стойка за тях.

В изработката на ERGOSENSE аксескарите, Салвадор Бруно, използва отливка от собствената си ръка (длан, пръсти, захват) за самите дръжки, за самите позиции за захват на дадения аксесоар и комбинация от Смола и Фибростъкло за изработката на тялото на аксесоара, с цел да постигне минимална тежест и висока издръжливост.

Аксесоарите TRYON осигуряват правилната позиция на ръцете и китките, както и точния захват, с което подобряват цялостното изпълнение на дадено движение.

С това се минимизира и риска от възможни травми, усуквания, мазоли, болки и дискомфорт в китките и пръстите.

 

 

 

 

Няма добавени продукти в тази категория.